Ryggskott
Har du spänningar, värk i rygg och axlar?
Har du ibland känning av yrsel, huvudvärk, sömnproblem, allmän trötthet?
En liten förskjutning av dina kotor i rygg och nacke kan orsaka smärta på grund av att kotan trycker på en nerv eller ett blodkärl. Om kotan trycker på ett blodkärl till och från hjärnan kan du få känning av yrsel, huvudvärk och migrän.
En nerv i kläm kan orsaka yrsel, trötthet, värk, muskelspänningar som i sin tur orsakar sömnproblem, trötthet och dåligt med energi.
Muskelspänningar kan också bero på korta muskler i lår och vader, allt sitter ihop och samverkar som en gummisnodd, som i sin tur orsakar kotförskjutningar som gör att blodkärl och nerver kommer i kläm, vilket leder till att muskulaturen i ryggen låser sig och blir som hårt paket för att skydda nerverna som leder genom ryggkotorna.
Spända muskler beror ofta också på en längre tid av stress, mycket stillasittande på kontor eller i bilen, dåliga sängar och kuddar som är alldeles för mjuka och inte bär upp kroppen och ger rätt stöd åt nacken, viket kan orsaka att blodkärlen kommer i kläm under natten.
Som ni säkert förstår av resonemanget kan man lätt hamna i en rundgång där det ena problemet förvärrar det andra. Där kan många känna att massage, värme och liniment gör nytta, men den är tyvärr ofta bara tillfälligt och kan i värsta fall förvärra problemet. Värme på en tillfällig inflammation ökar bara inflammation.
Vi rekommenderar istället en påse is eller en mjuk kylklamp och behandling med magnetprodukter i det akuta stadiet och sedan förebyggande behandling med daglig stretching och magnetprodukter för ökat blodgenomströmning.

Ryggmagnetbälte ökar blodcirkulationen med 33% redan inom 15 min och upp till 45% inom en timma, kan användas vid spända muskler och värk i rygg, tillfälliga problem med mage och galla. Lätt och smidigt med trippel funktion.
Magnetarmband För ökad blodcirkulation och styrka.
Magnethalsband Bättre blodcirkulation, styrka, ballans och återhämtning.
Magnetsulor
För ballans och stela muskler under dagen.
Hålfotsmagneter mot sendrag och spända muskler under natten.
Magnetmadrass
för spända muskler och bättre sömn.
Kuddinlägg med magneter
för stel nacke och sömnproblem.

Läs mer om produkterna och beställ på hemsidan...

Hälsoprodukter på  Internet
Se mer info på  www.bravara.se

Beställ på
www.nyponpulver.com

Prova på pris, Nyponpulver, Chia mjöl, MSM, Q10 vid artros, Magneter lindrar värk i knä, rygg, muskler och leder
 

Nyponpulver

Chia-pulver Eco

Magnetarmband

Back On Track

MSM Original

Hundprodukter

Nyhetsbrev

  Home

Chia Frön

Magnetmadrass

Magnethalsband

Smärtlindring

Q10

Hästprodukter

Probiotika

D-vitamin