Magnetarmband
Magnetarmband  och halsband för ökat välbefinnande
Magnetarmband har visat sig mycket effektiva vid värk i handleder, musarm, reumatism. Använd magnetterapi för mer energi, mindre värk och stelhet, bättre styrka, balans och snabbare återhämtning i sportevenemang, i arbetet eller på fritiden.
Vetenskapligt studie bevisar att magnetarmband fungerar.
 
En brittisk undersökning vid Peninsula Medical School* visar att magnetarmband lindrar smärta hos människor med artros.194 patienter deltog i studien. Det framkom en signifikant större minskning av besvär i gruppen med magnetarmband jämfört med kontrollgruppen. Slutsatsen är att magnetarmband minskar smärta hos den som bär magnetarmband. En annan engelsk forskargrupp tog fasta på ett antal patienters fasta övertygelse om magnetarmbandens symtomlindrande betydelse och genomförde en metodologiskt mycket välgjord placebokontrollerad, randomiserad prövning. Slutsatsen blev att smärta vid höft- eller knä artros minskar hos den som bär magnetarmband.
Förebyggande friskvård är bästa sättet till bättre hälsa och ett ökat välbefinnande.
Magnetarmband, Magnethalsband, magnetsulor, och magnetmadrasser är produkter som är väldigt bra att använda i förebyggande syfte.
Magnetterapi - den nya medicinen. Jorden är en stor magnet och laddar våra celler
Statiska magneter laddar cellerna i kroppen som kan vara försvagade kanske på grund strålning, el, eller obalans/sjukdom. Det är helt naturligt att en förhöjd syrenivå både förbättrar människans allmäntillstånd och hennes prestationsförmåga liksom det förbättrar förmågan att stå emot olika sjukdomsangrepp.
Orsaken till att magnetfältens välgörande effekt vid allehanda åkommor är att magnetfältet ökar molekylernas vibrationstillstånd som medför snabbare kemiska processer och snabbare transport av slaggprodukter samt snabbare tillförsel av syre och näring. Detta innebär minskning av smärtor och snabbare läkning av skador. Magnetprodukter kan hjälpa vid sömnstörningar, muskelsmärtor och allmän trötthet. Utdrag från artikel med Ivan Troeng, ingenjör och fysiker publicerad i tidningen näringsråd och näringsrön.
70% av alla golfspelare använder magnetprodukter på "Touren"
Bättre styrka, balans och snabbare återhämtning! Greppa säkrare. Svinga smidigare.

Magnetarmbanden ska sitta som ett klockarmband
Alla länkarmband kan fås i längder från 15-24 cm, varje länk innebär ca 1,2 cm längre eller kortare armband.

Produkter för hälsa
 och välbefinnande073-1027000 Support
Frakt och Miljöpolicy De flesta av våra förpackningar är refillförpackningar anpassade för Internethandel för att minska miljöpåverkan på frakt och transporter.

  Blogg om kost och livsstil  

Titta in på vår nya Blogg

Se artikel leva utan smärta   

Vill du veta mer om magnetterapi?     

4-1 teknologin

Magnetprodukter   

Magneter,
 Magnetsmycken, Magnetmadrass, Magnethalsband, Magnetarmband

Se fler referenser.


Magnetarmband med 4-1 teknologin
Magnetarmband kan lindra värk i muskler, leder, vid reumatism och artros
Borstat och skinande magnetarmband rostfritt stål, i en attraktiv och tilltalande design. Magnetarmbandet är 0,5 cm brett och väldigt effektivt med sin höga Gauss styrka, 3 000 Gauss per magnet.Infrarött ljus, 10-14 micron, Germanium,
1 000 negativa joner .
Magnetarmband - Aomori
Magnetarmband i borstat, rostfritt stål med guld-doublé
Attraktiv och tilltalande design. 19-21 unipolära magneter beroende på längd. Magnetarmbandet är 0,6 cm brett och väldigt effektivt med sin höga Gauss styrka, 3000 Gauss per magnet.

Magnethalsband Svarta pärlor
För ökat välbefinnande, bra vid muskelspänningar och stel nacke. Mindre värk med magnetprodukter.
Magnetmadrassen ger dig energi, smärtlindring och bättre sömn. 
Ny mjukare madrass som ska ligga direkt under lakanet. En mycket behaglig madrass som ger energi, smärtlindring och sovkomfort. De 125 läkemagneterna ökar kroppens blodcirkulation och syredistribution, speciellt i ryggens muskler och kroppens morgonstelhet minskar. Du vaknar utvilad och med extra energi.

Har du sömnproblem? Tillfällig värk i rygg eller leder? Vaknar du ofta stela och trötta muskler? 


Prova då vår  magnetmadrass
En mjuk och smidig magnetmadrass som kan ge dig energi, smärtlindring och sov-komfort!
Magnetmadrassen har hela 125 unipolära magneter med 1 200 Gauss/magnet, strategiskt placerade.
Ny design med tunt och smidigt madrassöverdrag. Blixtlås för att enkelt kunna ta i och ur magnetmadrassen.
Tvätt: Vanlig tvättmaskin, 40°C
I magnetmadrassen är magneterna placerade så att den läkande och lugnande nordpolen ligger uppåt mot kroppen. Varje magnet är polariserad och har en styrka på 1 200 Gauss/magnet. Vi garanterar en oförändrad styrka på magneterna i minst 20 år !.
Kroppens förmåga att uppta och tillgodogöra sig inandningsluft ökar med magnetmadrass
Märkbar ökning av styrka och uthållighet. Upp till 80% minskning av muskelvärk efter hård fysisk ansträngning.
Märkbar minskning av reumatiska smärtor och obehag.
Kronisk huvudvärk försvinner hos de flesta.  
Många blir av med sina sömnproblem.  
Många får mera energi och fordrar mindre sömn.  
Många klarar sig bättre mot förkylningar och andra sjukdomar.
De flesta vuxna människor sover mellan sju och nio timmar per natt.
Vi kan vänja oss vid att sova mindre men gränsen verkar ligga runt sex timmar om vi ska fungera normalt på dagtid. Några få procent klarar sig med mindre än sex timmar utan att må dåligt. Sömnens kvalitet är viktigare än hur länge vi sover. Sömnen delas in i sömncykler som innehåller de olika sömnstadierna. När de olika sömnstadierna avlöser varandra i ett harmoniskt förlopp har vi god kvalitet på sömnen. 

Kuddinlägg med magneter för bättre sömn
I
nlägg med 16 st. läkemagneter som placeras över kudden, men innanför örngottet, för en skön och behaglig sömn. Magneterna är även här placerade så att nordpolen kommer mot huvudet för att ge en lugnande verkan.