Ryggskott
Värk i rygg, nacke och axlar?
Smärta är en larmsignal som ska varna oss för att något är fel i kroppen,
men om man går med långvarig smärta kan den bli självförstärkande. Oavsett vilken typ av smärta man lider av har långvarig smärta en förmåga att öka i styrka.
Precis som vägverket bygger ut hårt trafikerade vägar, ser hjärnan också till att förstärka signaler mellan två nerver som ofta kommunicerar med varandra. Denna egenskap är en del i vår inlärningsförmåga som gör att vi med övning kan bli bättre på en uppgift. Det innebär att ofta återkommande smärta förstärks varje gång vi upplever den, exakt samma fysiska påverkan kommer med tiden att göra mer och mer ont samtidigt som den påverkar vårt humör, skapar oro, rädsla och nervositet.
Det går att lindra många typer av smärta med smärtstillande medel men som ofta har de  många biverkningar.Många äter dagligen värkmedicin men alltmer forskning visar att många av de Asiatiska behandlingsmetoderna fungerar bra både i förebyggande syfte och vid akut smärta.  
I Japan där man stressar och jobbar mest men trots det har längsta levnadsåldern i världen kan du köpa olika magnetprodukter för behandling av, knä, rygg, armbåge, åderbrock, huvudvärk, mensvärk, pollenallergi på de flesta ställen i alla städer.
Flera försäkringsbolagen i USA kräver att personer under rehabilitering använder magnetprodukter för snabbare läkning. Magneter är den mest använda produkten utan biverkningar mot värk i Japan och USA.
Lär känna din kropp och använd alternativa behandlingsmetoder. Många har ofta ett helt skåp full med olika värkmediciner och salvor hemma, men inte så  många känner till alternativa och förebyggande behandlingsmetoder. 
Att slippa eller kunna lindra värk på fritiden, under semestern eller på arbetet med enkla metoder utan biverkningar är vad vi kan erbjuda dig att prova på till summor som är betydligt mindre än vad du dagligen lägger ner på din bil!
Att investera i hälsoprodukter till din egen kropp som håller i flera år är den billigaste investering du kan göra för din egen hälsa.
Ryggmagnetbälte ökar blodcirkulationen med 33% redan inom 15 min och upp till 45% inom en timma, kan användas vid spända muskler och värk i rygg, tillfälliga problem med mage och galla. Lätt och smidigt med trippel funktion.
Läs mer om produkterna och beställ på hemsidan...
 

Hälsoprodukter på  Internet
Se under respektive produkt på hemsidan med klickbara bilder för mer information.
Pain@way Nyponpulver För värk i leder
Chiapulver Eco med Omega 3 Bra för hjärta och hjärna
MSM pulver original  Stärker immunförsvaret
Probiotika Orginal 45 Miljarder nyttiga bakterier per kapsel
Vattenlöslig Q10 Styr energiproduktionen i cellerna
Coral mineral Tillför havsmineraler, höj PH-värdet
Magnitiserat vatten Ger mer energi, för Pet-flaska
Nässelpulver 275 gr Basisk mineralrik grönsak
Knäskydd med magneter Ökar blodcirkulationen minskar värk
Magnetarmband
För ökad blodcirkulation
Sportarmband med magneter För golfspelare, greppa säkrare, svinga smidigare
Magnethalsband Bättre styrka, ballans och återhämtning
Magnetsulor
För stela muskler
Hålfotsmagneter mot sendrag och spända muskler
Magnetmadrass för spända muskler och bättre sömn
Kuddinlägg med magneter för stel nacke och sömnproblem
Pain@way magnetband  För värk i handleder
Ryggmagnetbälte
Vid värk i rygg och spända muskler
Sidentäcke för bättre sömn Tar inte åt sig kvalster och pollen
Nackskydd med keramiska fibrer För spänningsvärk i nacke

Läs mer om produkterna och beställ på hemsidan...
Se mer info på  www.bravara.se
Beställ på
www.nyponpulver.com

*    Klicka här för att läsa, beställa eller avbeställa våra nyhetsbrev

25% av Sveriges befolkning lider av regelbundna ryggsmärtor.
Tillhör du de som för det mesta är fullt frisk men som ibland drabbas av värk i ländryggen?Snabb behandlingen är viktig enligt ny forskning så att inte smärtan förstärks.


 bodyshadow.gif (37608 bytes)

Ryggmagnetbälte
En av våra absolut bästa produkter för dig med muskelvärk i nedre delen av ryggen,24 läkemagneter bak och 8 fram. Tunn, lätt, syns inte under kläderna, skön att bära och ger en underbar smärtlindring. Tillverkad i flexibelt material som ger ryggen stöd och ändå total rörelsefrihet. Gördeln reflekterar den infraröda strålning som kroppen avger och tränger tillbaka in i kroppsdelen och ger förbättrad cirkulation och läkning. Kardborrestängning, handtvätt 30°C
. 

Nyponpulver

Chia-pulver Eco

Magnetarmband

Back On Track

MSM Original

Hundprodukter

Nyhetsbrev

  Home

Chia Frön

Magnetmadrass

Magnethalsband

Smärtlindring

Q10

Hästprodukter

Probiotika

D-vitamin