Kropp och själ
Kropp och själ måste vara i harmoni för du ska må bra och känna välbefinnande.
Bygg om din kropp på 6 månader
Det är aldrig försent att börja, du har ca 210 olika celltyper och 100 000 000 000 000 celler i din kropp som ständigt bytts ut.
Genom att ge dina nya celler bästa möjliga byggstenar så kan du också förbättra cellernas funktion, genomsläpplighet och förmågan att ta åt sig näring och avge energi. 
På 90 dagar har alla celler i din lever bytts ut och på 6 månader har de flesta celler i din kropp fått en förnyelse.
Vilken påverkan har maten jag äter? 

Maten har en stor påverkan på din hälsa, vi behöver mat och syre för att överleva men det är också mat och syre som som försämrar vår hälsa. Rent generellt skulle alla må bättre av att bara äta sig 70% mätta, då skulle det ske mindre reaktioner i kroppen och mindre fria radikaler skulle uppstå. Fria radikaler har en skadlig påverkan på dina celler men genom ett kontinuerligt påfyllning av antioxidanter så kan de fria radikalerna bekämpas.

Om dina celler mår bra så mår du också bra. 
Sen generationer tillbaka är vi uppfostrade av att alltid äta upp maten, vilket i dag ofta leder till att det vi tillagar, äter vi också upp, av den enkla anledningen att det inte ska bli förstört, men om vi väger det mot att dina celler och din kropp kommer att ta skada, åldras snabbare, inflammationer ökar i kroppen och  risken för att olika sjukdomar uppstår, borde det då inte vara lätt att avstå?
Ett nytt tankesätt krävs för att äta rätt och förbättra vår hälsa
När vi väl förstår skillnaden mellan att äta bara för att fylla buken och uppnå en mättnadskänsla eller att äta för bästa möjliga funktioner för sin kropp, dina celler och minsta möjliga belastningen på levern som är ditt reningsverk som får ta hand avgiftningen kommer du att få mer energi, gå ner i vikt, få en bättre sömn och ett allmänt bättre hälsotillstånd.
Hur länge måste man ta kosttillskott för att se någon verkan?
Det är en fråga som vi ofta får och som det är svårt att ge ett rakt svar på, alla är vi olika, äter olika, vi belastar kroppen på olika sätt har olika gener och levnadsstil. 
Kostillskott tar man inte i en kur som medicin på några veckor för att tillfälligt minska smärta eller inflammationer utan kosttillskott tar man för att långsiktigt förbättra kroppens förutsättningar för att självläka, motverka fria radikaler och förbättra uppbyggnad av nya celler.
Många upplever positiva effekter redan efter 4-12 veckor andra behöver längre tid.
Mitt råd är att kottillskott bör tas kontinuerligt och vara en del i din livsstilsförändring att äta nyttigare.
Chia med Omega 3 kommer från växtriket. 
Det är väl känt att fet fisk innehåller omega 3 och att det är bra för hjärtat, hjärnan och dina blodkärl.
Vad som inte är lika känt att är omega 3 från odlad fisk innehåller bara hälften av av den omega 3 som den gjorde för 10-talet år sedan.
Lax eller annan fisk kan inte själv producera omega 3 utan den är beroende av att få i sig det via kosten. 
Förr så bestod kosten till odlad fisk av naturlig kost från havet, på grund av kostnadsskäl så får odlad fisk, pellets i stället och även i det här fallet så gäller det att man blir vad man äter, äter inte laxen sin vanliga föda som består av småfisk som i sin tur äter alger på havsbotten som innehåller den omega 3 som vi får i oss via laxen, så minskar också innehållet av omega 3 i de fiskprodukter, fiskolja, eller kapslar som vi köper i dag. Kapslarna är i och för sig också en restprodukt som ska tas om hand av levern, vårt reningsverk.
Som kosttillskott rekommenderar vi Chiapulver Eco som innehåller omega 3, samtidigt som man undviker de gifter och tungmetaller som ackumuleras i fisk och fiskprodukter. Chiamjöl är också rikt på naturliga antioxidanter, protein, vitamin B, kalcium, fosfor, zink och kostfibrer som är bra för magen, skelett och ditt immunförsvar. Det har också visat sig att i flertal studier att ALA som endast finns i Chia kan motverka inflammationer i tarm och mage, öka cellmembranens genomsläpplighet, motverka astma och allergier.
Chiapulver Eco tillsammans med vårt nyponpulver är en bra kombination  som vi rekommenderar alla.
Din lever förbrukar 50-80% av din energi
För stor belastning på levern leder till fetma, att äta rätt mat, avgifta kroppen, att leva under stress, motverka tandlossning, motion är viktigt för ditt välbefinnande,  alla är vi olika, våra gener och vår blodgrupp styr vad som är ett tillskott eller en belastning för kroppen.

Hälsoprodukter på  Internet
Magnetarmband För ökad blodcirkulation och styrka.
Magnethalsband Bättre blodcirkulation, styrka, ballans och återhämtning.
Magnetsulor
För ballans och stela muskler under dagen.
Hålfotsmagneter mot sendrag och spända muskler under natten.
Magnetmadrass
för spända muskler och bättre sömn.
Kuddinlägg med magneter
för stel nacke och sömnproblem.
Pain@way Nyponpulver För värk i leder
Chiapulver Eco med Omega 3 Bra för hjärta och hjärna
MSM pulver original  Stärker immunförsvaret innehåller svavel
Probiotika Orginal 45 Miljarder nyttiga bakterier per kapsel, för bättre funktion i tarm och mage.
Vattenlöslig Q10 Styr energiproduktionen i cellerna
Coral mineral Tillför havsmineraler, höj PH-värdet
Magnitiserat vatten Ger mer energi, för Pet-flaska

Nässelpulver
Basisk mineralrik grönsak

Aloe Vera kan endast beställas på telefon 0706361284 eller på 0270-15965
Hälsoprodukter på  Internet
Se mer info på  www.bravara.se

Beställ på
www.nyponpulver.com

Nyponpulver

Chia-pulver Eco

Magnetarmband

Back On Track

MSM Original

Hundprodukter

Nyhetsbrev

  Home

Chia Frön

Magnetmadrass

Magnethalsband

Smärtlindring

Q10

Hästprodukter

Probiotika

D-vitamin