Artros
- Har du problem med dina knän eller leder? 

Då kan det vara Artros. Artros drabbar 8 av 10 människor under deras livstid. Smärtorna gör att man själv upptäcker sjukdomen, men då har den redan pågått en längre tid, ofta upp till 10-15 år. 
I en frisk led är brosket genomvävt av ett elastiskt nätverk av proteiner sammanhållna av socker molekyler, som kan binda en massa vatten. Denna uppbyggnad gör brosket starkt och smidigt, men när sjukdomen sätter in utsöndrar broskcellerna vissa enzymer, som får proteinerna att lossna från varandra, så att de istället lägger sig i långa parallella buntar. Därmed förlorar brosket sin elasticitet och blir hårt. 
Vad är det som gör att nästan alla drabbas av artros under sin livstid?
Finns det alternativ till värktabletter som fungerar?
Går det att förebygga?
Tre produkter för smärtlindring vid Artros
1. Nyponpulver mot artros
Två av tre patienter med artros får mindre ont och kan röra sig lättare med ett naturmedel gjort på nyponpulver, att döma av fem nordiska kliniska studier. Bland medelålders kvinnor är effekten ännu större, åtta av tio fick mindre smärta, större rörlighet och ökad livskvalitet med kosttillskott, enligt ett forskningsprojekt som drivits av danska Jordbruksdepartementet, Rikshospitalet i Köpenhamn och danska Reumatikerförbundet.
2. Back on Track, Keramiska fibrer kan lindra värk !
Kineserna har använt keramik för att lindra värk i över 1000 år, Värmestrålning är osynligt för ögat, men värmer upp de föremål som absorberar strålningen. Muskel och ledskydd finns för fotled, knä, handled, armbåge, rygg, hals och nacke.
3. Magnetterapi - den nya medicinen
Orsaken till att magnetfältens välgörande effekt vid allehanda åkommor är att magnetfältet ökar molekylernas vibrationstillstånd. Detta medför snabbare kemiska processer och snabbare transport av slaggprodukter samt snabbare tillförsel av syre och näring. Detta innebär minskning av smärtor och snabbare läkning av skador.

Läs mer om produkterna och beställ på hemsidan...
Se mer info på  www.bravara.se
Beställ på
www.nyponpulver.com

*    Klicka här för att läsa, beställa eller avbeställa våra nyhetsbrev

Vad är Artros?
I friskt brosk ligger ligger proteinerna i ett nätverk,
medan de i sjukt brosk, artros, ligger i långa parallella buntar.
Artros

Det här är artros, du läsa mer på www.bravara.se

Se mer om forskningen i Illustrerad Vetenskap.

Nyponpulver

Chia-pulver Eco

Magnetarmband

Back On Track

MSM Original

Hundprodukter

Nyhetsbrev

  Home

Chia Frön

Magnetmadrass

Magnethalsband

Smärtlindring

Q10

Hästprodukter

Probiotika

D-vitamin