Magnetiserat vatten 
Trippel magnet för magnetiserat vatten är välgörande för hälsan
.
Magneten monteras direkt på vattenledningsröret!
Består av 3 kraftfulla magneter på 1 000 Gauss, som ger magnetiserat vattnet när de passerar vattenmagneterna.
När man utsätter vatten för ett magnetfält ordnas vattenmolekylerna i en mer bestämd ordning. Detta gör det lättare för kroppens celler att ta åt sig näringen genom vävnadernas vattenbaserade vätskor och att stöta ut avfallsprodukter. 
Detta gör det lättare för kroppens celler att ta upp näring genom vävnadernas vattenbaserade vätskor och stöta ut avfallsprodukter. På så sätt fungerar fungerar cellerna i din kropp bättre. Magnetiserat vatten är välgörande för hälsan både för människor och djur. Magnet finns också för vanlig pet-flaska. 
Naturligt friskt källvatten är en aning magnetiserat av jordens magnetfält. Vattnet som kommer hem till oss genom ledningsrör har "elektronskador" eftersom friktionen mellan vattnet och rören frigjort elektroner som har blivit utsatta för tillfälliga växelströmsfält. Det innehåller också kemikalier, som klorföroreningar och i en del områden fluor.
Detta medför snabbare kemiska processer
Snabbare transport av slaggprodukter samt snabbare tillförsel av syre och näring. Med en apparat som genomlyser ett finger kan en läkare konstatera att blodet blivit syrerikare.

VI LEVERERAR INOM 4 VARDAGAR!
Läs vårt senaste 
NYHETSBREV
Skriv ut senaste PRODUKTLISTAN
GILLA OSS PÅ 
FACEBOOK
 

Vilka fler fördelar finns det med att dricka magnetiserat vatten?
Ökad energi då cellerna fungerar mer effektivt.
Snabbare återhämtning, lindring av rygg och muskelsmärtor, då en bättre cellfunktion ger mer energi till trötta muskler.
Förbättrad cirkulation, hjärtat arbetar lättare, vilket hjälper till att normalisera blodtrycket.
Bättre munhygien, magnetiserat vatten ger mindre beläggningar på tänderna.
Lindrar tarmbesvär, förstoppning och diarré tenderar att minska.
Vad är magnetiserat vatten bra för?

Magnetiserat vatten är bra för hälsan och hjälper till att hålla människor allmänt friska. 
I över tio år har man i Japan använt magnetiserat vatten som hjälpmedel att kontrollera högt blodtryck och diabetes. Japanerna menar att magnetiserat vatten hjälper till att hålla blodet fritt från föroreningar, ta bort överflödigt kolesterol, lösa upp njurstenar, förbättra cirkulation och lindra tarmbesvär.

Fallstudie vid George Manson University, Virginia USA ang. behandling av tandsten.
Det är välkänt att magneter kan reducera avlagringar i vattenledningsrör och dessa forskare fick den ljusa idén att samma princip kunde appliceras på tandbeläggningar.
De gjorde ett dubbelblindtest med 64 hydrofloss munspolningsredskap som var utformade så att de innehöll en magnetiserande komponent. 
Försökspersonerna med besvärlig tandsten kände inte till att denna komponent togs bort i ungefär hälften av redskapen. 
Resultaten visade att beläggningarna reducerades betydligt hos de patienter som använde de magnetiserade redskapen jämfört med kontrollgruppen.
Röda blodkroppar.JPG (30572 bytes)
Vi har fått lära oss att de röda blodkropparna och deras hemoglobin tar upp syre i lungorna och lämnar av detta syre till kroppen vävnader. 
Men det finns en annan faktor också, nämligen vattnet i blodet. Som vi vet kan en insjö ha ett syrerikt eller syrefattigt vatten. På samma sätt är det med vattnet i vårt blod. Vid normal kroppstemperatur är ungefär femtio % av vattenmolekylerna i blodet kopplade till varann så att de bildar stora klumpar - så kallade clusters, se bild 1. Om blodet rör sig tillräckligt snabbt genom ett tillräckligt starkt magnetfält sönderfaller dessa clusters och antalet fria vattenmolekyler kan i stort sett fördubblas, se bild 2.

  Röda blodkroppar 2.JPG (31320 bytes)


073-1027000