Chiapulver
Chiapulver Eco motverkar inflammationer, förebygger hjärt-kärlsjukdomar.
Med rena naturprodukter från växtriket undviker man också de gifter och tungmetaller som ackumuleras i fisk och fiskrester som sedan används till bl.a. Omega 3 kapslar.
Visste du att
Chia är släkt med mynta som är känt för att inte angripas av skadeinsekter och behöver därför ej besprutas, bönderna använder inget konstgödsel och byter jordar väldigt ofta, bevattning sker med rent vatten från glaciärerna i natursköna Anderna. En rågad tesked av Chiapulver Eco ger dig hela dagsbehovet av Alfa-linolensyra, Omega 3 och en hög halt av naturliga antioxidanter, protein, vitamin B, kalcium, fosfor, zink och kostfibrer.

Mindre värk, stärker ledbrosk, undvik höstförkylningar, bra för ditt immunförsvar
Pain@way Nyponpulver och Chiapulver Eco är två helt naturliga kosttillskott från växtriket som passar bra ihop och som har gjort nytta för människor i hundratals år.
Omega 3 och långkedjiga fettsyror
En ny studie visar att de som inte äter Omega 3 kapslar och lite eller ingen fisk , har en betydligt bättre omvandlingen av Alfa-linolensyra i kroppen till långkedjiga fettsyror och det gäller särskilt då för kvinnor. Vilket bevisar att om du inte får i dig Omega 3 fettsyror från fiskriket, så har kroppen den fantastiska förmågan att omvandla Alfa-linolensyra även till långkedjiga fettsyror. Vilket innebär att genom ett intag av Alfa-linolensyra som finns i Chia Eco, så får du alla de Omega 3 fettsyror din kropp behöver + ett bra tillskott av vitamin B, kalcium, fosfor, potassium, zink, koppar, magnesium, 18 aminosyror, 35% kostfibrer och 20% högkvalitativt protein.
Källa: American Journal of Clinical Nutrition November 2010, Volym 92, nummer 5, Sidor 1040-1051, DOI: 10.3945/ajcn.2010.29457
Studien välkomnades av Loren Ward, chef för forskning för Glanbia Nutritionals. "Detta är en mycket intressant studie som ökar vår förståelse för de förutsättningar som krävs för att omvandla viktig fettsyra, ALA, till EPA och DHA, sade Ward.
Sveriges ledande Näringsforskare Magnus Nylander betonar ofta i sina föredrag vikten av ett brett spektrum av mineraler och vitaminer är viktigt för att kunna hålla sig frisk.
Ingenting är starkare än sin svagaste länk
, så därför behöver man ett dagligt intag av så många olika mikroämnen som möjligt för att stärka sitt immunförsvar, då de flesta enzymer, mineraler och vitaminer samverkar i kroppen och en dålig eller bristfällig kost också leder till en dålig hälsa.
Pain@way Nyponpulver från hela nypon i Anderna, obesprutade och lågtemperaturtorkade.
Vårt Nyponpulver och Chia Eco kommer från mineralrika jordar i Anderna som inte besprutas eller behandlas på ett sätt så att näringsämnena förstörs. De är inte upphettade över 42 grader i torkningsprocessen och innehåller inga kemiska tillsatser, ingen industriell tillverkning som tablett eller kapsel, vilket optimerar vitaminer, mineraler och enzymer som annars kan förstöras eller minimeras vid upphettning eller vid tillverkning. Enzymer fungerar som kroppens tändstift och startar processer i kroppen som är viktiga för din hälsa.

Läs mer om produkterna och beställ på hemsidan...

Hälsoprodukter på  Internet

Läs mer om produkterna och beställ på hemsidan...
Se mer info på  www.bravara.se
Beställ på
www.nyponpulver.com

*    Klicka här för att läsa, beställa eller avbeställa våra nyhetsbrev