Chiapulver
Chiapulver Eco med Omega 3 ger dig mer näringsämnenän bara Omega 3 kapslar.
Chiapulver Eco innehåller Alfa-Linolensyra som är en livsnödvändig fettsyra för kroppen som måste tillföras. Alfa-linolensyra omvandlas i kroppen efter behov till Omega 3 och omega 6 fettsyror.
Chiapulver Eco hämmar inflammationer och förebygger hjärt-kärlsjukdomar, är bra för både hjärnan och ditt näringsupptag i mage och tarmar, innehåller bor som stärker ditt skelett.
Chia innehåller naturligt omega 3 från växtriket, med rätt balans mellan omega 3 och omega 6. En för hög halt av omega 6 i förhållande till omega 3 kan orska inflamationer i leder. Med Omega 3 från växtriket undviker man också de gifter och tungmetaller som ackumuleras i fisk och fiskprodukter.
Chiamjöl är också rikt på naturliga antioxidanter, protein, vitamin B, kalcium, fosfor, zink och kostfibrer som är bra för magen, skelett och ditt immunförsvar.
En rågad tesked Chia Eco ger dig hela dagsbehovet av Omega 3 och Omega 6. Det har också visat sig i flertal studier att Alfa-Linolensyra som finns naturligt i Chia kan motverka inflammationer i tarm och mage, öka cellmembranens genomsläpplighet, motverka astma och allergier.

Bra för hjärnan, ditt hjärta och magen. Se artikel från i Form ” Det nya superfröet” på www.bravara.se/chia.htm

Produkter för din hälsa och välbefinnande

Läs mer om produkterna och beställ på hemsidan...
Se mer info på  www.bravara.se
Beställ på
www.nyponpulver.com

*    Klicka här för att läsa, beställa eller avbeställa våra nyhetsbrev