Optimera ditt näringsintag!

Dagens kost innehåller För mycket raffinerat socker
För lite vitaminer och mineraler
Många för kroppen okända och kemiska ingredienser.

Ät varierat
Mycket frukt och grönsaker tillför kosttillskott av växtsteroler, vitaminer, mineraler, enzymer.
Öka intaget av fet fisk till 30-60 gr per dag

Vitaminbrist visar sig först med ökad infektionskänslighet och sedan som trötthet och dålig energi. Ett fullvärdigt Näringsintag är viktigt för att uppehålla immunförsvaret.

Pain@way Nyponpulver Ekologiskt
 
Kosttillskott är inget läkemedel
 Men Vårt nyponpulver har hjälp väldigt många till ett rörligare och bättre liv med mindre smärta i knä, rygg, fingrar, handleder i mer än 16 år.
Vissa känner en förbättring redan inom 5-6 veckor med vårt Pain@way nyponpulver.

Beställ Nyponpulver

Är bra mot mot värk i kropp och leder. Troligen det bästa nyponpulvret i Norden.
 
Enzymer fungerar som en katalysator och startar processer i kroppen tillsammans med vitaminer, mineraler och spårelement, som normalt inte fungerar i 37 graders värme, din egen kroppstemperatur.

Växtsteroler behövs för att återställa obalans i kroppen. 

Cellmembranens uppbyggnad kräver fettsyror, forskning med studie på vävnadsprover, visar att du kan bygga om din egen kropp invändigt på 6 månader.

Näringsupptag, endast 4-20 % av en tas upp av kroppen, ju äldre du blir desto lägre näringsupptag, Aloe Vera rensar tarmluddet i magen och ger dig ett bättre näringsupptag. Chiafrön, probiotika, blåbärspulver håller magen i trim och tillför många viktiga näringsämnen.

Förebyggande egenvård är ta ansvar för sin egen kropp, om inte du tar hand om din kropp vem ska då göra det?

Efter 20 års ålder börjar dina blodkärl att långsamt försämras genom sämre elasticitet och kalkas igen.

Motion ska vara roligt, träna på din egen nivå, hård träning kan påverka kroppen negativt. Promenader är ett bra alternativ ibland, men motion med något högre pulsfrekvens är en bra rekommendation ett par gånger i veckan, jogga 20-30 min, stavgång, simma, skidåkning är några bra alternativ. Regelbunden motion minskar stressymtomen och ger dig ett ökat välbefinnande.

Stress är inte farligt kortare stunder, men längre perioder av stress kan orsaka ledbesvär, sjukdomar och sänkt immunförsvar i allmänhet. Att inte sova riktigt eller att inte kunna slappna av och vara ledig under helger och semestrar kan orsaka högt blodtryck och hjärtproblem enligt studier av stressforskare.

Omega 3, Om du inte äter 1 hg fet fisk om dagen, rekommenderar vi Chiapulver dagsbehovet av Alfa-linolensyra som omvandlas till Omega 3 fetsyrorna Epa och DHA efter behov. Omega 3 har en positiv effekt på både hjärnan, ögonen och blodkärl. Vi rekommendera också våra Omega 3 kapslar med högvärdig fiskolja från Vildfångad fisk.

Antioxidanter är reparationsvitaminer. C-vitamin är en stark antioxidant som finns i Pain@way Nyponpulver, 2 rågade teskedar täcker hela dagsbehovet av C-vitamin om du inte är rökare. Ny forskning on C-vitamin visar att C-vitaminbrist är relativt vanligt i Västvärlden där uppskattningsvis 5-10% av den vuxna befolkningen har det och bland rökare är det upp till 50%. Vid lindriga symtom blöder man lätt ur huden, tandköttet och slemhinnorna.
Antioxidanter kan hejda några av våra vanligaste ålderssjukdomar. De suger tag i de skadliga fria radikalerna, som i fritt tillstånd hotar att utlösa en rad allvarliga sjukdomar såsom cancer, åderförkalkning och Alzheimers. Fria radikaler är också en av förklaringarna till att åldrande personer får skrynklig hud.

Frukt och grönt är en säker källa till bra antioxidanter. Extra mycket av det goda får du i äpplen, morötter, spenat, broccoli, bönor, sparris, jordgubbar och paprika.
 

Nötter och fullkornsbröd är ett annat oslagbart föryngringspiller. Avrundat med ett glas rödvin eller annan slags druvsaft blir det rena tidsmaskinen ned i ungdomens dagar.
 

Näringstillskott kan höja ditt IQ.
 

Aloe Vera är en unik näringsbomb som innehåller 75 dokumenterade och 250 odokumenterade makro och mikro näringsämnen enligt forskare.

De livsviktiga mineralerna och enzymerna.
Mineraler är minst lika viktiga som vitaminer eftersom de inte kan tillverkas i kroppen. Man kan säga att mineraler tillsammans med enzymer fungerar som tändstiften i en bil, är tändstiften dåliga går inte bilen något bra.
Likadant fungerar det i kroppen, om du inte får i dig ett spektrum av olika enzymer, mineraler och vitaminer går din kropp på sparlåga och du känner dig i första hand trött och orkeslös. En längre tid av bristande näringsintag leder sedan oftast till ytterligare problem.

FOSFOR Samverkar med kalcium för att bilda och bibehålla starka ben och tänder. Förstärker effekten av andra näringsämnen och finns i cellväggar.
 

JOD Behövs för sköldkörtelns hormonproduktion och ämnesomsättning.
 

JÄRN Avgörande för bildning och funktion hos de röda blodkropparna. Viktig också för hjärnans funktion.
 

KALCIUM Reglerar hjärtslag och vätskebalansen och hjälper musklerna att dra ihop sig. Behövs för hormonbalansen och nervsignalerna.
 

KISEL Krävs för benbildning, hudens och blodväggarnas elasticitet, samt sårläkning.
 

KOBOLT Stimulerar bildningen av röda blodkroppar.
 

KOPPAR Behövs för normal bildning av röda blodkroppar och bindväv. Fungerar som en katalysator som lagrar och frisätter järn till hemoglobinet. väsentligt för bildning av myelin runt nerverna och för hormonets funktion, speciellt östrogen.
 

KROM Hjälper till vid nedbrytning av glukos och reglerar blodsockerhalten.
 

MAGNESIUM Aktiverar mer än 100 enzymer och hjälper nerver och muskler att fungera. Behövs också för att få ett öppet sinne.
 

SELEN Behövs för muskelprotein och håret. Deltar i kroppens avgiftning.
 

ZINK Väsentlig del i mer än 200 enzymer som är inblandade i matsmältning, ämnesomsättning, fertilitet och sårläkning. Viktig i huden och för hjärnans perception av omvärlden. Källa A.Schauss, Kuman Health

Vår kropp är gjord för rörelse, för mycket stillasittande...  Se fler referenser.


Beställ Nyponpulver

Är bra mot mot värk i kropp och leder. Troligen det bästa nyponpulvret i Norden.
"Prova på pris"

073-1027000

Se alla produkter i vår Webbutik!

Titta in på vår nya Blogg