Aloe Vera
Aloe Vera innehåller 75 hälsoverkande ämnen. 
Där synergieffekten mellan flera olika näringsämnen ger den största effekten, ingen kedja är starkare än sin svagaste länk, därför är det så viktigt att vi får i oss lite av varje för att få i gång positiva processer i kroppen som är bra för dina celler. Det som är bra för dina celler är också bra för dig. 
I gelén ingår alla vitaminer utom vitamin D, 20 av 22 aminsosyror och antiseptiska saponiner och antraquinoner. En rad enzymer står för de inflammationshämmande egenskaperna.
Aloe vera är rena näringsbomben. 
Växtens läkande egenskaper beror sannolikt på en förstärkningseffekt mellan olika ämnen, säger Hälsas näringsexpert Magnus Nylander.Aloe Vera gel
Aloe vera innehåller också olika växtsteroler och Myco-polysackarider. De sistnämnda är kolhydrater som bland annat stimulerar celluppbyggnaden.
– Växtsteroler har bland annat kolesterolsänkande och antiinflammatoriska effekter, säger Magnus Nylander.
Bo Dettner, läkare på Minorakliniken i Helsingborg som har skrivit Naturläkemedelsboken om Aloe vera
 Gelén sätter fart på återbildandet av nya celler och kärl runt såret och stärker immunförsvaret, Aloe Vera är även bra för sura magar.
Hela 70 % av ditt immunförsvar sitter i magen

Därför är det så viktigt att hålla den i trim. En daglig dos Aloe Vera håller slemhinnan i magen i form, bevarar balansen mellan goda och dåliga bakterier, ökar näringsupptaget från det du äter och motverkar en för sur miljö i magen. Att Aloe Vera också är bra för huden är känt sedan länge. Man kan inte göra en bra produkt av dåliga råvaror. 
Aloe Vera är en växt som tillhör liljefamiljen. 
Av dessa är Aloe Barbadensis Miller, eller Aloe Vera, den som är mest kraftfull och som används kommersiellt. I denna familj ingår blomväxter, men även sparris, lök och vitlök. Aloe är en egen undergrupp som består av flera hundra olika växter. 
Inuti Aloe Verans blad finns den trögflytande gelén. Precis som i andra grönsaker består innehållet till största delen av vatten, men också en rad vitaminer och mineraler, om än i små mängder. I Aloe Vera finns också ett stort antal växtkemikalier. De här växtkemikalierna arbetar i synergi tillsammans med näringsämnen i ditt mage/tarmsystem för att bevara din hälsa. Det gör Aloe Vera till en nyttig grönsak för dig som vill hålla din mage i form. 
Det finns många återförsäljare och många olika varianter av Aloe vera, därav också de stora prisskillnaderna, men som alltid får man vad man betalar för. 
Se till att varje förpackning är stämplad med ett certifikat, många lovar mycket, att det är lika bra och innehåller lika mycket, men för att få kallas för Aloe vera Gel måste det vara minst 97% ren Aloe vera. Heter den Aloe Vera juice räcker det med 55%, men man kanske säger att man tillsatt 99% ren Aloe vera, då kommer naturligtvis frågan vad innehåller de andra 45%?
Är produkten filead eller mal man ner hela växten?
Är den pastöriserad eller kolfiltrerad, vilket är ett måste om man använder hela växten, då tar man också bort många nyttiga näringsämnen.
Några prisexempel i på Aloe Vera produkter
Aloe Vera Gel
Håll magen i topptrim med Aloe Vera. Innehåller förutom viktiga växtkemikalier även vitaminer, mineraler och aminosyror, om än i små mängder, precis som andra nyttiga grönsaker. Ekologiskt odlad och färskpressad. 1 liter 339:- 3 liter 895:- kr  FRAKT INGÅR I ALLA PRISER

Aloe Vera Gelly, Plantan på tub” innehåller stabiliserad . Lugnar, mjukar upp och ger näring. Används på torr hud och för att dämpa ögonsvullnader, svalka solsveda och brännblåsor samt lindra klåda t ex efter insektsbett. 1 st 221:-3 st 201 kr st

Aloe Lips, Nariga läppar är en pina, men Aloe Lips med Aloe vera, jojoba och bivax gör läpparna mjuka och blanka igen. Innehåller inte vatten och fungerar därför perfekt vinter som sommar. 2 st 98:-

Aloe Vera Propolis, Skön kräm som återfuktar och vitaliserar torr och fnasig hud, både i ansiktet och på kroppen. Lämplig även för känslig hud. Tränger snabbt in i huden utan att kladda. Innehåller bl a Aloe vera, propolis, kamomill samt A- och E-vitamin. 1 st 284:-3 st 264 kr st

Liniment med mjukgörande och avslappnande verkan. Innehåller bl a Aloe Vera Gel, mentol samt eukalyptus-, sesam-, jojoba- och aprikoskärneolja.
1 st 221:-3 st 201 kr st

Ring eller skicka ett sms med din mailadress till 073-1027000 för aktuell prislista på alla Aloe Vera produkter.
Vi skickar till lägsta pris över hela landet.
Klicka på länk för mer information om produkterna http://www.myaloevera.se/bravara

 Ring eller SMS
Din mailadress till
073-1027000 för aktuell prislista på alla Aloe Vera produkter.

Kontaktinformation
Har du några frågor

Kontakta oss här!

Titta in på vår nya Blogg